Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Lewandowski se zlobí, že mu v Bayernu nepomohli ke koruně krále střelců

Londýn – Polský snajpr Robert Lewandowski je podle svého agenta v Bayernu Mnichov nespokojený. Prý je rozčarovaný poté, co mu spoluhráči ani trenér Carlo Ancelotti nepomohli v boji o post nejlepšího střelce bundesligy, který prohrál o gól s Pierrem-Emerickem Aubameyangem z Borussie Dortmund.

Utkání Darmstadt - Dortmund
zdroj: Reuters autor: Ralph Orlowski

Kanonýr Dortmundu odsunul polského útočníka Bayernu na druhé místo mezi střelci dvěma góly v posledním kole do branky Brém (4:3), zatímco Lewandowski při výhře 4:1 nad Freiburgem vyšel naprázdno, a zůstal tak na třiceti trefách.

"Robert mi řekl, že neměl žádnou podporu v týmu a že trenér neřekl hráčům, aby mu v posledním zápase pomohli získat trofej pro nejlepšího střelce soutěže," řekl jeho agent Maik Barthel odbornému časopisu Kicker s tím, že tak zklamaného ještě svého svěřence neviděl. "Hodně věřil, že mu tým v jeho snaze víc pomůže."

Web britského listu The Independent okamžitě přišel s tím, že se tak zvyšuje šance Manchesteru United, jehož kouč José Mourinho má kanonýra Bayernu hodně vysoko na seznamu možných letních posil, který list nedávno zveřejnil. Mourinho hledá do útoku náhradu za Zlatana Ibrahimovice.

Zdroj
independent.uk

Hlavní zprávy

Nejčtenější články