Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Levý už je trenérem fotbalistů Zlína

Zlín - Novým trenérem fotbalistů Zlína se stal podle očekávání Stanislav Levý, který dnes s klubem podepsal smlouvu do konce června příštího roku. Vedení Tescomy o tom dnes informovalo na klubovém webu. Levý povede mužstvo poprvé v nedělním utkání na hřišti Bohemians Praha.

Stanislav Levý
zdroj: fcviktoria.cz

Levý se předposlednímu celku prvoligové tabulky upsal v Praze a odpoledne už v tréninkovém centru Sparty na Strahově vedl trénink.

"Na práci ve Zlíně se samozřejmě těším, zvláště po tom půlročním trenérském půstu a poté, když jsem odmítl některé jiné nabídky z Česka i ze zahraničí," uvedl na klubových stránkách Levý. "Je ale logické, že práce ve Zlíně nebude vůbec snadná. Zvláště jarní část bude pro sestupem ohroženou skupinu mužstev velmi nebezpečná. Musíme se poctivě a profesionálně připravit po všech stránkách," dodal bývalý reprezentant.

Zlín kouče oslovil začátkem října, na podpis kontraktu se však muselo počkat až na dnešek, protože 31. října vypršela Levému smlouva s Plzní, kde skončil v dubnu. Pokud by totiž podepsal dříve, přišel by o zbytek výplaty z předchozího působiště.

Levý se nakonec dohodl se Zlínem, přestože se v médiích spekulovalo o zájmu Brna, které ve středu odvolalo Petra Uličného. "V toku času posledních dní obě strany prokázaly svoji charakterovou pevnost, protože přes nelichotivé postavení našeho klubu v ligové tabulce ani jedna strana nepodlehla mediálním a jiným spekulacím o lukrativnějších nabídkách z některých jiných klubů," uvedl předseda představenstva Ladislav Valášek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články