Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Lafata pravděpodobně nestihne ani odvetu s Krasnodarem

Praha - Fotbalisté Sparty s největší pravděpodobností odcestují k odvetnému utkání 2. kola Evropské ligy v Krasnodaru bez kapitána Davida Lafaty. Nejlepší střelec letenského celku přijde o čtvrteční zápas kvůli svalovému zranění. Na tiskové konferenci po dnešním ligovém utkání s Mladou Boleslaví to prohlásil trenér Zdeněk Ščasný.

David Lafata
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

"Jsem ve spojení s profesorem Kolářem, který mě pravidelně informuje. David teoreticky mohl hrát už dnes, ale na jeho (Kolářovo) doporučení jsme od toho upustili, protože to nechceme uspěchat," uvedl Ščasný. "Asi ho proto oželíme i na Krasnodar, hlavně vzhledem k cestování. Chceme ho dostat do naprostého pořádku, proto je reálný start proti Dukle," dodal trenér Sparty.

Čtyřiatřicetiletý Lafata kvůli svalovým problémům vynechal tři ze sedmi zimních přípravných zápasů, přesto stihl dát pět branek. V prvním utkání ligového jara ve Zlíně se sice objevil v základu, o přestávce ho však Ščasný kvůli obnoveným zdravotním potížím stáhl. Poté Lafata vynechal duel s Krasnodarem i dnešní zápas s Mladou Boleslaví.

V obou zápasech reprezentačního útočníka v sestavě zastoupil mladík Lukáš Juliš a v Evropské lize se postaral o jediný gól zápasu. Sparta tak bude v Rusku hájit těsnou výhru 1:0.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články