Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Krob z úcty k Teplicím branku neslavil. Mám to tady pořád rád, přiznal

Předloni v létě opouštěl Jan Krob teplická Stínadla ve zlém. Teď přispěl k demolici svého bývalého klubu 5:0 nejen vydařeným výkonem, ale také gólem. Ten ale neslavil. "Mám to tady pořád rád, v Teplicích jsem prožil nejlepší roky," uvedl po utkání jablonecký obránce.

Jan Krob
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Když v 56. minutě dorážel míč do odkryté branky, kterou hájil jeho kamarád, teplický gólman Tomáš Grigar, zvedl obě ruce na znamení omluvy.

"Nemohl jsem jinak. Mám to tady pořád rád, strávil jsem zde skvělé roky a můj velký kamarád Tomáš slavil 300. ligový start. Jak jsem se po utkání dozvěděl, ani tu moji dorážku prý neviděl," řekl Krob, který zvýšil už na 4:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Přenos ČT: Sestřih a ohlasy utkání Teplice - Jablonec

Od první minuty z jeho prostoru létaly do domácího vápna nebezpečné centry, levá jablonecká strana hrála prim. Hosté byli od začátku všude o krok rychlejší a důraznější než soupeř a už v poločase vedli 3:0.

"Ale kdyby se Teplice na začátku trefily, mohlo všechno vypadat jinak. Vím, jak se vám hraje, když prohráváte. Užívali jsme si přírodní trávník po přípravě na umělém povrchu. Je třeba říct, že se nám podařilo, na co jsme sáhli," pochvaloval si Krob.

Podle třiatřicetiletého beka zůstanou Jablonečtí i po vysoké výhře nohama na zemi, byť si pojistili druhé místo a v neúplné tabulce se přiblížili na rozdíl tří bodů vedoucí Slavii. Pražané ale mají dvě utkání k dobru.

"Boj o titul je rozhodnutý. Slavia je už hodně odskočená, těžko ztratí dvakrát třikrát za sebou. Koukáme raději pod sebe, abychom se udrželi na pohárových pozicích," dodal berounský rodák, který vstřelil desátý gól své prvoligové kariéry.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články