Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Krmenčík: Ztráta nás mrzí, alespoň jsme ukázali charakter

Plzeň – Michael Krmenčík byl hlavním motorem plzeňských fotbalistů v utkání s Mladou Boleslaví. Ani jeho dva góly nestačily na nic lepšího než remízu 3:3 a potenciálně tak další ztrátu v boji o titul. A Krmenčík byl po zápase v emotivní náladě.

Michael Krmenčík s Markem Bakošem
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

"Ztráta nás mrzí, dostat doma tři góly, to je docela dost. Na druhou stranu dát tři branky za dvacet minut, to ukázalo charakter našeho mužstva," zhodnotil. Krmenčík přitom zápas začal na lavičce. "Trenér Bečka mi v 35. minutě říkal, abych se nachystal, že tam třeba půjdu v 50. minutě. Pak přišel asistent Pavel Horváth s tím, že půjdu od poloviny zápasu. Chtěli něco změnit vepředu. Jsem útočník, mám dávat góly, což se mi povedlo. Akorát mě štve, že jsme to nedotáhli do vítězného konce," řekl.

Plzeň prožila podobný ligový zápas na začátku dubna, kdy s Teplicemi prohrávala ještě v 85. minutě 0:2, v závěru ale dokázala alespoň vyrovnat. "Podle mě to je tak, že máme zápas nějak ztracený, pak nám přepne v hlavách. Nedokážu vám vůbec odpovědět, kde je chyba," přiznal.

Krátce po zápase dal průchod emocím, za což se později omluvil. "Řekl jsem v rozhovoru asi tři sprostá slova, byl jsem fakt naštvaný. Vím, že na televizi koukají i malé děti. Honily se mi hlavou myšlenky i s tím Jabloncem, i teď, a prostě mi to nechtěně ujelo. Chtěl bych se všem omluvit, protože vím, že brácha má také malé děti a před nimi sprostě nemluví. Já takhle mluvil do kamery a viděl to celý národ. Jako reprezentant si tohle nemůžu dovolit," řekl sebekriticky.

Ač nyní Viktoria ztrácí bod na vedoucí Slavii, která má navíc sobotní malé derby s Duklou k dobru, neztrácí Krmenčík víru v zisk titulu. "Jsme ve Viktorce Plzeň, ta chce vždy bojovat o první místo. Rozhodně neskládáme zbraně a jdeme dál. Já doufám, že Slavie ztratí. Nejlépe ve všech zápasech," řekl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články