Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Koller chce ze Samary na jih Francie

Praha - Fotbalista Jan Koller na konci listopadu ukončí své rok a půl dlouhé angažmá v ruské Samaře a uvažuje o nástupu do některého z klubů na jihu Francie blízko Monaka, kde se usadila jeho rodina. Právě kvůli ní také v Rusku končí. Dnes tak popřel zákulisní informace o možném odchodu do pražské Slavie.

"Nejlepší by bylo, kdyby vyšlo nějaké angažmá poblíž Monaka. Aspoň na půl roku, ale vím, že v mém věku se už moc plánovat nedá," uvedl šestatřicetiletý Koller. "Zrovna nyní se jedná o tom, kde bych mohl hrát dál," dodal.

V monackém knížecím klubu působil Koller od léta 2006 a za rok a půl si tamní prostředí i s rodinou hodně oblíbil. Koller by mohl zakotvit v prvoligovém Nice, v úvahu připadá také Caen, které nyní figuruje na vedoucí pozici druhé ligy. "Tahle řešení by pro mě asi v současné chvíli byla nejlepší," přemítal Koller. "A když to nevyjde v té Francii, tak se možná vrátíme domů," dodal. Vyloučil ale, že by mohl zamířit do pražské Slavie, jak se o tom ve fotbalových kuloárech spekuluje. "Není to pravda, i když se mě na to spousta lidí ptá," zdůraznil Koller.

Je nám líto, video expirovalo.
Jan Koller na tréninku Bohemians 1905

Jan Koller se před sobotním loučením s reprezentací objevil na tréninku jiného pražského klubu - Bohemians 1905. "Bohemce jsem fandil odmalička. Je to můj nejmilejší klub," prozradil český útočník.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články