Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Kisel: Tři body za šest vstřelených gólů jsou málo

Praha - Ofenzivní záložník Karol Kisel skóroval i ve třetím kole nové ligové sezony, fotbalistům Slavie to ale ani tentokrát ke třem bodům nestačilo. Slovenský středopolař litoval, že jeho tým přes vytrvalou převahu vybojoval s Olomoucí jen třetí remízu a stále čeká na vítězství. Šest vstřelených branek za tři kola by podle Kisela mělo znamenat více bodů.

Karol Kisel
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Začátek sezony ho zastihl ve skvělé střelecké formě; trefil se v úvodu proti Jihlavě (3:3), v Ostravě (2:2) i s Olomoucí. "Radost mám, každý gól je dobrý. Jsem rozhodně šťastný, je to dobře a jsem rád, že mi to tam padá. Akorát škoda, že to nestačilo na tři body. Myslím, že jsme si jednoznačně zasloužili vyhrát. Doufám, že budou další góly a vítězství přinesou," přál si Kisel.

Karol Kisel o výkonu Olomouce:

"Vůbec toho moc neměla. To jejich vyhlášení na titul..., s tímhle asi těžko. Byli pomalu jednou za půlkou. Zasloužili jsme si vyhrát, byli jsme lepší."

Přestože slávisté stále nedosáhli na výhru, Kisel se snaží hledat pozitiva. "Jsme bez prohry, a když budeme bez prohry do konce sezony, budeme nahoře. Chtěli jsme mít aspoň jedno dvě vítězství, ale musíme jít dál a bojovat. Když budeme hrát jako dnes, myslím, že vítězství přijdou. Spíš to vidím pozitivně, i když jsem hodně zklamaný," řekl pětatřicetiletý Kisel.

Prý je potřeba, aby tým už dokázal udržet čisté konto. "Musíme se soustředit, abychom nedělali hloupé chyby a uhráli zápas konečně s nulou. Důležité je, že aspoň hrajeme dobře. Musíme makat dál a věřit, že se k nám štěstí přikloní," dodal. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články