Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Kane podle médií požádal o odchod z Tottenhamu. Přesune se do Manchesteru?

Jeden z nejlepších útočníků na světě Harry Kane chce poprvé v kariéře změnit zaměstnavatele. Podle britských médií své přání sdělil vedení Tottenhamu. O kapitána anglické reprezentace mají údajně zájem oba rivalové z Manchesteru a Chelsea.

Harry Kane z Tottenhamu (uprostřed) oslavuje gól v Premier League
zdroj: AP autor: Andy Rain

Kane preferuje setrvání v Anglii a budoucnost by měl rád vyřešenu ještě před červnovým startem mistrovství Evropy, kde se Albion utká v základní skupině D i s Českou republikou.

Sedmadvacetiletý forvard strávil až na několik hostování celou dosavadní kariéru v Tottenhamu, v jehož dresu si ve 334 soutěžních utkáních připsal 220 gólů a 46 asistencí. Nezískal však žádnou významnou trofej.

Ve Spurs, kteří jsou dvě kola před koncem Premier League na šestém místě, má londýnský rodák ještě tři roky platnou smlouvu.

Dočasný trenér Tottenhamu Ryan Mason ale údajnou Kaneovu žádost o přestup zpochybnil. "Nic o tom nevím. Veškerá moje konverzace s Harrym se týkala zápasů. Cítí se dobře, těší se na středeční utkání s Aston Villou a bude stoprocentně připraven," uvedl nástupce odvolaného Josého Mourinha.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články