Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Kadlec nechce odejít z Frankfurtu a hodlá bojovat o místo, tvrdí trenér Veh

Frankfurt nad Mohanem - Spekulacím o odchodu Václava Kadlece z Frankfurtu by mohl být konec. Český útočník podle trenéra Armina Veha odmítl všechny dosavadní nabídky a plánuje zůstat ve svém působišti, odkud na jaře hostoval ve Spartě, a poprat se o místo v sestavě.

Václav Kadlec se raduje z gólu Frankfurtu
zdroj: imago sportfotodienst

"Je možné, že někdo z útoku nás opustí. Kadlec ale zůstává. Podle (předsedy klubu) Heriberta Bruchhagena se chce v Eintrachtu prosadit," sdělil Veh.

Třiadvacetiletý Kadlec v první sezoně ve Frankfurtu nastupoval, ale v minulém ročníku odehrál na podzim jen čtyři zápasy a na jaře proto zvolil hostování ve Spartě, aby se připravil na evropský šampionát jednadvacítek. Na něm však odehrál jen půl hodiny, než se zranil.

Sparta usiluje o pokračování spolupráce, velký zájem o hráče měl dánský šampion Midtjylland, ale Kadlec chce znovu získat stabilní místo ve Frankfurtu, kde má ještě na dva roky platnou smlouvu.

"Měl nabídku z Midtjyllandu a něco bylo z Nizozemska, ale o tom víme jen nepřímo," uvedl Veh. Kadlec momentálně doléčuje poraněný kotník. Poté by se měl zapojit do přípravy Frankfurtu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články