Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Kadeřábek řídil dvěma asistencemi výhru Hoffenheimu nad Augsburgem

Dvěma asistencemi pomohl Pavel Kadeřábek k bundesligovému vítězství Hoffenheimu 3:1 nad Augsburgem. Svěřenci trenéra Pellegrina Matarazza uspěli po sérii tří proher a posunuli se na osmé místo. Mají stejně bodů jako jejich nedělní soupeř, který je v tabulce o příčku výš. Oba týmy ztrácejí na pohárové pozice šest bodů. Mönchengladbach otočil utkání ve Wolfsburgu a vyhrál 3:1. Tomáš Čvančara naskočil v jeho dresu v 82. minutě a podílel se na třetí brance.

Pavel Kadeřábek oslavuje vítězství Hoffenheimu
zdroj: REUTERS

Hoffenheim vedl rychle 2:0. V 17. minutě vybídl Kadeřábek přízemním centrem ke skórování Weghorsta, který o tři minuty později asistoval u gólu Kramariče.

Do druhého poločasu hosté změnili rozestavení a Demirovič po hodině snížil. Na víc se však Augsburg nezmohl a naopak ještě jednou inkasoval. V 90. minutě Kadeřábek uvolnil Beboua, jenž z úhlu prostřelil Dahmena a zpečetil výsledek.

Čvančara pomohl Mönchengladbachu asistencí

Wolfsburg poslal v 7. minutě do vedení Baku. Mönchengladbach skóre otočil ve druhém poločase po trefách Itakury, Ngoumoua a Reitze, jenž se prosadil po Čvančarově sraženém centru. Hosté uspěli po čtyřech zápasech bez skalpu soupeře a z 11. místa mají na barážovou pozici náskok osmi bodů.

Domácí prohráli ve druhém utkání pod vedením nového trenéra Ralpha Hasenhüttla a jsou o tři příčky horší, na šestnáctou Mohuč mají náskok pěti bodů.

Německá fotbalová liga – 28. kolo:

Hoffenheim – Augsburg 3:1 (17. Weghorst, 20. Kramarič, 90. Bebou – 61. Demirovič), Wolfsburg – Mönchengladbach 1:3 (7. Baku  52. Itakura, 59. Ngoumou, 88. Reitz).


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články