Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Jsem tu, abych se učil. Bolt trénuje s australskými fotbalisty

Usain Bolt nepřestává snít o tom, že jeho budoucnost je na fotbalovém trávníku. V den svých 32. narozenin zahájil světový sprinterský rekordman přípravu s hráči australského klubu Central Coast Mariners. Bolt doufá, že v tréninku přesvědčí vedení klubu, aby s ním do říjnového začátku sezony uzavřelo smlouvu.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalista Bolt se připravuje v Austrálii

Na první Boltův trénink v Gosfordu nedaleko Sydney dorazilo na padesát novinářů a fotoreportérů. "Je to stejné jako v atletice. První den je vždycky nejtěžší," uvedl Bolt po tréninku. "Cítil jsem se dobře. Nedávám si žádné cíle. Chci na sobě pracovat. Jsem tu, abych se učil a zlepšoval se," řekl slavný Jamajčan.

Podle trenéra Mika Mulveyho byla na Boltovi znát nervozita. "Ale byl tu poprvé. Je to fantastický atlet a jsme nadšení, že tu s námi je," prohlásil kouč dvojnásobného mistra australské ligy, který obsadil v uplynulé sezoně poslední, desáté místo.

Bolt už si zatrénoval v Borussii Dortmund, norském ligovém týmu Strömsgodset a v Jižní Africe. Jeho snem je zahrát si za jeden z nejslavnějších klubů světa Manchester United, kterému fandí.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články