Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Jednadvacítka zúžila před cestou do San Marina kádr o čtyři hráče

Praha – Další čtyři fotbalisté se jistě nezúčastní kvalifikace "jednadvacítky" proti San Marinu. Trenér Jakub Dovalil vyřadil z kádru Jana Halamu, Radka Dejmka, Tomáše Mičolu a Michaela Rabušice. Několik hráčů vypadlo již dříve – vedle nemocných Milana Černého, Martina Zemana a Marka Štěcha nepojede do San Marina ani špílmachr Jan Morávek, který má těsně po maturitě. 

Česká jednadvacítka
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Jednadvacítka se od úterý připravovala na soustředění v Nymburce a všichni, kteří dnes odletěli z Prahy, jsou fit. "Měli jsme super podmínky a ani chladnější počasí nám nevadilo, naopak budeme dobře připraveni na to, co nás čeká v San Marinu. Po sezoně jsme samozřejmě museli zařadit dost regeneračních věcí a pak jsme se zaměřili především na standardní situace a kombinace v křídelních prostorech," přiblížil Dovalil na webových stránkách svazu.

Vstup do kvalifikace považuje za klíčový. "Chceme v San Marinu vyhrát a pokud možno bez žluté karty. San Marino v předcházející kvalifikaci všechny zápasy prohrálo, ale některé jen o gól. Uvidíme, jaké bude hřiště a prostředí a jak do zápasu vstoupíme. Pomohl by nám rychlý gól," dodal Dovalil. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články