Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Jednadvacítce budou proti Finsku chybět Hejda a Zeman

Praha - Reprezentační tým fotbalistů do 21 let se bude muset v nejbližším přípravném zápase proti Finsku obejít bez dvou hráčů. Zdravotní problémy totiž vyřadily sparťany Lukáše Hejdu a Martina Zemana. Místo nich trenér do zítřejšího utkání, které se odehraje zítra v Uherském Hradišti, nominoval náhradníky. Seniorský tým má svůj přípravný zápas naplánovaný na středu 3. března, kdy se v Glasgow utkají s reprezentací Skotska.  

Defenzivní univerzál Hejda se z dnešního srazu omluvil kvůli problémům s kolenem a přišel o premiérový start v týmu, nemocný záložník Zeman v sobotu ani nenastoupil do ligového utkání s Příbramí. Místo sparťanského dua trenér Jakub Dovalil dodatečně povolal obránce Pavla Dreksu z Olomouce a Víta Beneše z Kladna, který se do jednadvacítky dostal vůbec poprvé.

Na pražském Strahově se dnes dopoledne sešlo jen torzo osmnáctičlenného týmu. Většina hráčů se chystala až přímo do Uherského Hradiště, kde mladí fotbalisté mají v půl čtvrté naplánovanou první společnou přípravu. V úterý ve stejný čas je na programu oficiální předzápasový trénink, zápas samotný začíná ve středu v 17:00.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články