Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Jarolím o reprezentaci: Nikdo mě nekontaktoval. O nabídce bych ale přemýšlel

Mladá Boleslav – Otázka, kdo bude v příštích měsících trénovat reprezentaci, hýbe v posledních dnech českou fotbalovou scénou. Pokud by Pavel Vrba skutečně zamířil do Machačkaly, největším favoritem na uvolněný post by byl podle všeho Karel Jarolím. Kouč mladoboleslavských fotbalistů ale odmítá, že by už dostal nabídku na působení u národního týmu. Pokud by ji však dostal, bude nad ní přemýšlet.

Sport
zdroj: ČT4

"Takový zájem potěší, ale není to téma dne. Se mnou nikdo nemluvil," řekl Jarolím.

Kouč ale připustil, že pokud ho vedení FAČR s nabídkou na působení u národního týmu osloví, bude ji minimálně zvažovat. "Kdo by o takové nabídce nepřemýšlel. Ale já o ní můžu začít přemýšlet, až přijde konkrétní nabídka, a ta nepřišla. Zda by mě to lákalo, to teď netuším, protože jsem to ještě nezvažoval," dodal.

"Já zatím nevím, jak jiná to je práce, protože jsem si ji dosud nevyzkoušel, žádný nároďák jsem netrénoval, tak nemůžu porovnávat práci v klubu a u reprezentace," prohlásil Jarolím.

Devětapadesátiletý trenér působí v Mladé Boleslavi od ledna 2014. V uplynulé sezoně skončil s týmem na čtvrtém místě ligové tabulky a dovedl středočeský celek k triumfu v MOL Cupu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články