Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Jarolím nebo Ščasný by údajně mohli trénovat Slovan Bratislava

Bratislava - Čeští trenéři Karel Jarolím a Zdeněk Ščasný jsou podle slovenského deníku Šport kandidáty na převzetí fotbalistů Slovanu Bratislava. "Belasí" před reprezentační přestávkou nečekaně prohráli v Dunajské Stredě 1:2 a pozice trenéra Jozefa Jankecha je údajně velmi nejistá. Viceprezident Slovanu Petr Kašpar prohlásil, že vedení uvažovalo o Jankechově odvolání, ale informace o možném příchodu Jarolíma či Ščasného nepotvrdil.

"Do Slovanu dosud - s výjimkou Dušana Uhrina staršího - čeští trenéři nechodili. Vždy jsme preferovali domácí zdroje, ale současná situace nás donutila k zamyšlení. Možná i došlo k nějakému zjišťování, zda je ten či jiný trenér volný," uvedl Kašpar pro Šport s tím, že klub by rád angažoval kouče na delší dobu.

Slovan, který po porážce v Dunajské Stredě klesl v tabulce z třetího místa na páté, dnes podlehl v přípravě Slovácku 2:3. Jarolím nedávno opustil pražskou Slavii. V minulých dnech jednal o angažmá v Ružomberku, ale s jeho vedením se nedohodl. Ščasný trénoval naposledy Žižkov, kde skončil před rokem a půl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články