Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Inter nastřílel pět gólů Beneventu a je druhý v italské tabulce

Vypadá to, že mají hráči Interu Milán v úvodu Serie A střeleckou chuť. Vysoké vítězství totiž zaznamenali i v druhém duelu soutěže, když porazili Benevento 5:2. V tabulce italské ligy jsou nyní druzí za Neapolí.

Lautaro Martínez
zdroj: ČTK/AP autor: Luca Bruno

Dva góly milánského celku vstřelil Romelu Lukaku, který otevřel skóre hned v úvodní minutě. Favorizovaní hosté vedli na konci prvního poločasu už 4:1.

Vysoce produktivní je na počátku sezony také Atalanta Bergamo, která udržela čtyřbrankovou normu i na hřišti římského Lazia. Dvakrát se prosadil Argentinec Alejandro Gómez.

První výhru v Serii A si připsala Spezia. Po historickém postupu mezi elitu dokázala v druhém utkání zvítězit v Udine 2:0, i když od 66. minuty hrála bez vyloučeného stopera Claudia Terziho. Oba góly dal bulharský útočník Andrej Galabinov. 

Italská fotbalová liga - 1. kolo:

Benevento - Inter Milán 2:5 (35. a 76. Caprari - 1. a 29. Lukaku, 26. Gagliardini, 43. Hakimí, 72. L. Martínez), Udine - Spezia 0:2 (29. a 90.+5 Galabinov), Lazio Řím - Bergamo 1:4 (58. Caicedo - 42. a 62. A. Gómez, 12. Gosens, 32. Hateboer).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články