Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Inter Milán zabral a v lize doma porazil 2:1 Cagliari

Milán - Fotbalisté Interu Milán porazili Cagliari na svém stadionu 2:1 a naplno bodovali teprve ve třetím utkání v této sezoně italské ligy. Svěřenci trenéra Claudia Ranieriho se v neúplné tabulce posunuli ze sedmnáctého na šestnácté místo. Mistrovský AC Milán, který hraje ve skupině Ligy mistrů s Plzní, remizoval 0:0 s Fiorentinou. Stejný výsledek v Neapoli stačil Laziu Řím, aby se minimálně do neděle vyšvihlo do čela tabulky.

Ilustrační foto

Naděje Cagliari udržel v prvním poločase na San Siru brankář Michael Agazzi, který dokázal ve dvou případech vyrazit střely milánských hráčů na břevno. Jeho neprůstřelnost po přestávce ukončili dvěma góly během šesti minut brazilští rodáci Thiago Motta a Philippe Coutinho. Talentovaný devatenáctiletý záložník, jenž těsně před výkopem nahradil zraněného Wesleyho Sneijdera, se trefil poprvé v sezoně. Argentinský útočník Joaquin Larrivey sice dvě minuty před koncem snížil, ale hráči Interu těsný náskok udrželi.

AC Milán ve Florencii ukončil sérii pěti ligových výher i vinou rozhodčích, kteří kvůli domnělému ofsajdu neuznali Seedorfův gól z 18. minuty. Poprvé od zářijového zranění si zahrál brazilský útočník Alexandre Pato, ale během poslední dvacetiminutovky svou velkou příležitost neproměnil, trefil pouze tyč. Na lavičce Fiorentiny si odbyl premiéru kouč Delio Rossi, jenž nahradil odvolaného srbského kolegu Sinišu Mihajloviče.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články