Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Holoubek dočasně opouští úspěšný dorost a povede sparťanský A-tým

Praha – Námluvy pražské Sparty s Jindřichem Trpišovským ztroskotaly a reakce vedení na sebe nenechala dlouho čekat. Na Letné se žezla prozatím ujme David Holoubek, který po odvolání Zdeňka Šcasného odkoučoval poslední dva soutěžní duely. Po víkendu však již nebude tříštit síly mezi trénováním A-mužstva a dorostem. U devatenáctky jej dočasně nahradí Pavel Čunát.

David Holoubek
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Šestatřicetiletý Holoubek má za sebou velmi hektické období. Minulý týden nahradil Ščasného a následně vedl devatenáctku i A-tým ve čtyřech zápasech během pěti dnů. Jelikož ztroskotala jednání s Libercem o uvolnění Trpišovského, zůstane Holoubek se Zdeňkem Svobodou a Stanislavem Hejkalem u ligového celku a dorostu bude příští dva měsíce jen vypomáhat.

"Dávat sto procent práci pro áčko a devatenáctku zároveň nebylo možné. Od devatenáctky se ale nechci úplně odstřihnout, na Strahov se sem tam určitě zajedu podívat," řekl Holoubek.

Je nám líto, video expirovalo.
Novinář Mádl: Pokud bude hrát Sparta dobře, Holoubka bych ponechal

Čunát ve strahovském tréninkovém centru působí už patnáct let a během trenérské kariéry ve Spartě prošel téměř všemi mládežnickými kategoriemi od přípravek až k dorostu. U devatenáctky se stal asistentem před začátkem této sezony.

"Nic měnit nechci. Spíše se budu zaměřovat na zdokonalování různých činností v zápase, ale velké změny to nebudou," prohlásil Čunát, který povede sparťanskou devatenáctku i v odvetě Youth League v Podgorici.

Zdroj
ČTK, sparta.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články