Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Hložek se už připojil k Schickovi a v Leverkusenu trénují spolu

Fobalový reprezentant Adam Hložek má za sebou první trénink v novém angažmá. Bývalý útočník pražské Sparty do Leverkusenu přestoupil začátkem června za zhruba půl miliardy korun. Jeho ofenzivní spoluhráč a další česká hvězda v německém týmu Patrik Schich se stal jednou z hlavních tváří kampaně představující aktuální dres Bayeru.

Patrick Schick na tréninku Leverkusenu
zdroj: BAYER 04 LEVERKUSEN

Devatenáctiletý útočník Hložek se společně s dalšími reprezentanty připojil k třetímu týmu uplynulé bundesligové sezony později, protože měl delší dovolenou po červnových zápasech Ligy národů. Ve středu fotbalisté Leverkusenu včetně Hložka i uzdraveného Schicka absolvovali zátěžové testy, ve čtvrtek společně vyběhli na trávník.

Schick zapózoval v domácím dresu pro následující ročník po boku dalších hvězd týmu Moussy Diabyho a Floriana Wirtze, šestadvacetiletý český kanonýr se objevil také v propagačním videu. Tričko Bayeru od nového sponzora Castore zůstalo tradičně červené, tentokrát navíc zobrazuje zvukové vlny z fanouškovské písně "Leverkusen allez". Příznivci tak symbolicky budou se svými oblíbenci i na hřišti.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články