Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Hašek: Ondřejkův faul? Trestný čin

Praha - Kouč Sparty Martin Hašek i po jednogólové výhře nad Slováckem viděl ve hře svého týmu dost rezerv. "Museli jsme se strachovat o výhru až do úplného konce, vítězství je v tuto chvíli ze všeho nejdůležitější," řekl Hašek, kterého nerozladil jen výkon, ale i útočník Slovácka Václav Ondřejka. Ten nevybíravě v 62. minutě fauloval sparťanského záložníka Ladislava Krejčího a právem byl vyloučen.

Utkání AC Sparta Praha - 1. FC Slovácko
zdroj: ČTk

Krejčí zápas ani nedohrál, lékaři mají podezření na poškození vazů v kotníku. "Byl to faul na stojnou nohu. Pro mě to je trestný čin. Je těžké se s tím srovnat, protože když jsem viděl zpomalený záběr v televizi, chvíli jsem přestal dýchat. Láďa (Krejčí) už loni utrpěl zlomeninu nohy po halovém turnaji, teď se opakuje podobný zákrok. Prostě nechápu," zlobil se Hašek.

Kouč Slovácka Miroslav Soukup stejně jako Hašek kritizoval Ondřejku za jeho zákeřný zákrok, kterým prý svůj tým zásadně oslabil. "Faul přišel ve chvíli, když jsme se začali zvedat a být nebezpečnější. Ondřejka měl navíc pět minut před tím velkou šanci. Pak udělá něco, co nesnese omluvu. Byla to pro nás rána, mrzí mě, že se to Krejčímu stalo. S Ondřejkou si to vyřídím po své linii a určitě mu bude mít co říct i celý kolektiv," prohlásil Soukup.

Ondřejka po zápase nehledal výmluvy. Svůj čin označil za zkrat. "Mrzí mě, že se to stalo. Šel jsem do souboje s cílem získat míč a vzešla z toho taková věc. Nechtěl jsem Krejčího takhle trefit, nedokážu si to vysvětlit. Co se stalo, je jednoznačně špatně," řekl Ondřejka.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články