Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Frankfurtskou sérii neporazitelnosti rázně utnul Kolín. Hertha poprvé letos bodovala

Po sedmi zápasech nebodovali fotbalisté Eintrachtu Frankfurt. Ve 20. kole německé ligy prohráli na hřišti Kolína nad Rýnem 0:3. První vítězství v letošním kalendářním roce slaví Hertha Berlín, která si poradila 4:1 s Borussií Mönchengladbach.

Kolín nad Rýnem ukončil dlouhou sérii Frankfurtu
zdroj: ČTK / DPA / Ralf Ibing

Do vedení šli hosté, když se v 17. minutě trefil hlavou z rohu Elvedi. Ještě do poločasu ale vyrovnal Ngankam. Šest minut po začátku druhého poločasu přišla velká chvála Dárdaie, jehož otec Pál působil v berlínském klubu jako hráč i trenér.

V první minutě nastavení se rovněž poprvé v bundesligové kariéře prosadil dvacetiletý odchovanec Herthy Scherhant. Konečný výsledek 4:1 stanovil v sedmé nastavené minutě z penalty Lukebakio.

Fotbalisté Eintrachtu Frankfurt prohráli v Kolíně nad Rýnem 0:3 a nebodovali po sedmi zápasech. Domácí rozhodli utkání třemi góly v druhém poločase. Nejprve se tři minuty po pauze prosadil Hübers a v poslední dvacetiminutovce se dvakrát trefil Skhiri.

Německá fotbalová liga – 20. kolo:

Hertha Berlín – Mönchengladbach 4:1 (30. Ngankam, 52. Dardai, 90.+1 Scherhant, 90.+7 Lukebakio – 17. Elvedi), Kolín nad Rýnem – Eintracht Frankfurt 3:0 (71. a 86. Skhiri, 49. Hübers).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články