Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Fotbalisté Interu Milán po neproměněné penaltě nečekaně prohráli ve Spezii

Inter Milán v předehrávce 26. kola italské ligy nečekaně prohrál 1:2 na hřišti sestupem ohrožené Spezie. Svěřenci trenéra Simone Inzaghiho tak na vedoucí Neapol ztrácejí stále 15 bodů a mohou o víkendu přijít o druhé místo v tabulce.

Zklamaní fotbalisté Interu Milán
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst

Inter měl přitom po necelé čtvrthodině velkou šanci dostat zápas pod kontrolu. Ve 14. minutě kopal argentinský mistr světa Lautaro Martínez pokutový kop, ale polský brankář Bartlomiej Dragowski jeho střelu vyrazil.

První gól tak vstřelili domácí. V 55. minutě skóroval střelou k tyči z hranice pokutového území Daniel Maldini, jenž ve Spezii hostuje z rivalského milánského týmu AC, kde jeho otec Paolo a dědeček Cesare nosili kapitánskou pásku.

Interu svitla šance na bodový zisk v 83. minutě, kdy Romelu Lukaku kopal jeho druhou penaltu a nezaváhal. Už čtyři minuty nato ale dostali tuto možnost i domácí a angolský útočník M'Bala Nzola z třetího pokutového kopu v zápase rozhodl.

Milánský velkoklub prohrál druhý ze tří ligových zápasů a nevydařila se mu generálka na úterní odvetu osmifinále Ligy mistrů v Portu, nad nímž doma vyhrál 1:0.

Spezia zvítězila po sedmi utkáních a téměř dvou měsících a na 17. pozici má náskok šest bodů na sestupové pásmo.

Italská fotbalová liga - 26. kolo:

Spezia - Inter 2:1 (55. Maldini, 87. Nzola z pen. - 83. Lukaku z pen.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články