Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fotbalista Tévez opouští Manchester United

Manchester - Útočník Carlos Tévez odchází z Manchesteru United. Pětadvacetiletý fotbalista byl v klubu poslední dva roky na hostování a vedení anglického šampiona dnes oznámilo, že argentinský reprezentant nechce na Old Traffordu pokračovat, a to ani navzdory možnosti stát se jedním z nejlépe placených hráčů.

"Souhlasili jsme, že za něj zaplatíme 25,5 milionu liber (asi 790 milionů korun) a nabídli jsme mu pětiletou smlouvu, která by z něj udělala jednoho z nejlépe placených hráčů klubu," citovala prohlášení klubu agentura AP. "Bohužel, jeho zástupci nás informovali, že Carlos už za Manchester United nechce hrát."

Odcházející útočník nedávno několikrát uvedl, že se v klubu cítí přehlížený. Manchester se přesto dohodl s íránsko-britským obchodníkem Kiou Joorabchianem, který má na argentinského fotbalistu práva, že mu za Téveze zaplatí 25,5 milionu liber. Podle pravidel Fotbalové asociace totiž nesmí v klubech hrát fotbalisté, jejichž kontrakty vlastní třetí strana.

Tévez přišel do Manchesteru v roce 2007 z West Hamu. S klubem vyhrál dvakrát Premier League, Ligu mistrů a Ligový pohár.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články