Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Fotbalista Abrahám odchází z Denizlisporu do Xanthi za Doškem

Xanthi (Řecko)/Praha - Český fotbalista Tomáš Abrahám po téměř pětiletém působení v tureckém Denizlisporu mění dres. Devětadvacetiletý záložník si vyzkouší řeckou ligu v týmu Škoda Xanthi, kde se potká se svým někdejším brněnským spoluhráčem Liborem Doškem, jenž do Xanthi zamířil v sobotu z pražské Sparty. Stejně jako Došek bude Abrahám v Řecku půl roku hostovat.

Abrahám sice v Denizlisporu strávil podstatnou část kariéry, ale s tureckým klubem se nerozešel v dobrém. Za všechno zřejmě mohla skutečnost, že nechtěl prodloužit v létě končící smlouvu. 

"V úterý jsme hráli pohár s Ankarasporem a na pondělní taktické poradě jsem byl v základní sestavě. Ráno na snídani pak za mnou přišel manažer a oznámil mi, že se mnou klub z výkonnostních důvodů už nepočítá," citovaly fotbalistu internetové stránky brněnského klubu. 

Abraháma prý krok vedení hodně zaskočil. "Byl to nesmysl, pravidelně jsem hrával a třeba v posledním utkání s Besiktasem jsem byl vyhlášený nejlepším hráčem mužstva. To stejné potkalo i slovenského obránce Romana Kratochvíla. Byli jsme oba jak opaření, nejdřív jsme si mysleli, že si dělají srandu. Něco takového se může stát snad jenom v Turecku," podivoval se Abrahám, kterého navíc rozladilo, že mu klub dluží výplatu z posledních čtyř měsíců.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články