Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Fotbal fokus podcast: Má ve finále Ligy mistrů větší šanci Juventus, nebo Real?

Už v sobotu se dozvíme, zdali bude letošní finále Ligy mistrů historické pro Juventus, nebo Real. Dosáhne Stará dáma na svůj první treble v historii? Nebo se stane Madrid prvním klubem v novodobé historii Ligy mistrů, který obhájí titul? Podíváme se rovněž na zásadní Valnou hromadu FAČR a na to, co se může po pátku změnit v českém fotbale, a také na prvoligové nováčky Sigmu a Baník. O tom všem a mnohém dalším diskutují Karel Häring, Luděk Mádl, Pavel Jahoda, Martin Vait a hosté na telefonu Michal Micka, Tomáš Podvín a Jakub Vaněk. Moderuje Ondřej Nováček.

Poslechněte si úterní podcastový speciál (//sport/exkluzivne-na-ct-sport/podcasty/355402-fotbal-fokus-podcast-special-bude-slavia-dominovat-ceskemu-fotbalu) o tom nejlepším i nejhorším z uplynulé sezony první ligy, ale také o tom, jestli Slavia může dominovat českému fotbalu.

Fotbal, hokej, biatlon i velo fokus podcast v iTunes - RSS

I. část - Jak velkou roli v Juventusu hraje Pavel Nedvěd? (0:00)II. část - Vyhraje Ligu mistrů Juventus, nebo Real? (14:30)III. část - Jak může nový předseda FAČR zahýbat s českým fotbalem? (38:45)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články