Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Foden a Greenwood porušili koronavirová opatření, Southgate je z anglického nároďáku vyřadil

V sobotu debut za anglický národní tým, o dva dny později bleskurychlý konec. Trenér Gareth Southgate vyřadil Phila Fodena a Masona Greenwooda kvůli porušení koronavirových opatření. A to teprve den před utkáním Ligy národů s Dány. Oba mladíci se totiž měli bavit v dámské společnosti.

zdroj: REUTERS autor: Carl Recine

Dvacetiletý Foden nastoupil v sobotu na Islandu v základní sestavě, o dva roky mladší Greenwood se na hřiště dostal jako náhradník. Nyní byli od zbytku týmu izolováni a místo společné cesty do Kodaně k zápasu s Dánskem budou muset z Reykjavíku odjet samostatně zpátky domů.

Skandál vypukl poté, co se fotky a video z jejich schůzky s dívkami objevily na sociálních sítích. "Museli jsme se rozhodnout velice rychle, nesmí už přijít do kontaktu se zbytkem týmu a nemohou s námi cestovat," řekl Southgate.

"V uzavřeném prostoru hotelu, který obýváme, k ničemu nedošlo. Dostalo se to ke mně pár hodin před tréninkem. Zatím všechny detaily stále probíráme, je to čerstvé," dodal. Informace, zda oba mladíci opustili hotel, nepotvrdil.

"Byli naivní," okomentoval chování manchesterských hráčů. Foden, jenž hraje za Manchester City, i Greenwood z United se za prohřešek omluvili, jejich kluby už ale avizovaly, že budou muset nést následky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články