Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Fleišman se uzdravuje, mohl by nastoupit proti Žižkovu

Liberec - Stav zraněného libereckého fotbalisty Jiřího Fleišmana se zlepšil natolik, že by mohl nastoupit v pátečním duelu 26. kola první ligy proti Žižkovu. Sedmadvacetiletý zadák, který po faulu sparťana Léonarda Kweukeho před devíti dny podstoupil operaci zubů, už normálně trénuje s týmem a kouč Jaroslav Šilhavý věří, že ho bude moci nasadit už v nejbližším utkání.

Fleišman po faulu od Kweukeho
zdroj: ČT24

"Má to sdrátované a shání nějaký chránič, s kterým by hrál. Rozhodneme se spolu s doktory, ale věřím, že Jirka v pátek nastoupí," řekl liberecký trenér. "Jsem rád, že je Jirka zpátky. Breznaník sice v Ostravě na pozici levého obránce podal velice dobrý výkon, ale více je mu vlastní místo v záloze," dodal Šilhavý.

Fleišmana zranil v závěru předminulého kola sparťan Kweuke, který ho při souboji zasáhl loktem do obličeje. Zakrvácený liberecký bek přišel o jeden zub, další dva měl poškozené a následně se podrobil operaci. Původní odhady hovořily o tom, že by mohl být mimo hru až pět týdnů a že možná nestihne zbytek sezony, nakonec se ale uzdravuje rychleji.

Kweukeho zákrokem se zabývala disciplinární komise Fotbalové asociace ČR. Kamerunský útočník ale vyvázl bez trestu; disciplinárka se totiž přiklonila k názoru komise rozhodčích, podle které Kweuke nefauloval úmyslně a měl dostat pouze žlutou kartu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články