Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Utkání Olomouce se Sevillou odvysílá živě web i program ČT sport

O místo v základní skupině Evropské ligy si fotbalisté Olomouce zahrají se Sevillou pod dohledem kamer České televize. Za španělský tým by se měl navíc na Hané ve 4. předkole představit český reprezentační brankář Tomáš Vaclík. Olomouc sice vyhrála oba zápasy 3. předkola s Almaty, v domácí soutěži se však trápí. Naposledy padla v pondělí doma s Baníkem Ostrava 1:4. Utkání olomouc - Sevilla odvysílá ČT sport a web ctsport.cz živě od 18:40, výkop je plánován na 19:00.

Sport
zdroj: ČT4

"Myslím, že ve čtvrtek to bude úplně jiný zápas s úplně jinou motivací. Jestli mám srovnat Baník a Sevillu, tak Sevilla je o dva, možná o tři levely výš než Baník. Takže pokud budeme bránit stejně jako v pondělí, tak to zavání průserem," prohlásil doslova kouč Olomouce Václav Jílek.

Sevilla v odvetě 3. předkola na hřišti Žalgirisu Vilnius potvrdila roli favorita a vyhrála jednoznačně 5:0. Stejně jako v úvodním zápase, který skončil 1:0, udržel Vaclík čisté konto.

Olomouc zvítězila v odvetě na půdě Kajratu Almaty 2:1. Hosté navíc dohrávali zápas v devíti bez vyloučených Brazilců Juana Felipeho a Isaela. Týden předtím vyhrála Sigma doma 2:0.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články