Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Evra napodobil Cantonu. Za nakopnutí fanouška uviděl červenou kartu ještě před zápasem

Zákrok jako z kung-fu à la Eric Cantona předvedl další bývalý hráč Manchesteru United Patrice Evra. Obránce Marseille se dostal před začátkem duelu čtvrtého kola Evropské ligy na hřišti Guimaraese se spoluhráči do slovního konfliktu s fanoušky vlastního klubu a během rozcvičky nakopl fanouška. Rozhodčí mu ukázal červenou kartu ještě před úvodním hvizdem.

Patrice Evra z Marseille
zdroj: ČTK/Panoramic autor: JB Autissier

Několik fanoušků Marseille se při předzápasové rozcvičce dostalo do blízkosti hřiště a přes reklamní bariéru se dohadovali s hráči. Následně Evra jednoho z nich nakopl. Chvíli se zdálo, že rozčilený dav fandů vtrhne na hřiště, ale situaci se povedlo uklidnit.

Šestatřicetiletý levý obránce, který prošel Monakem, Juventusem či Manchesterem United a má 81 startů za francouzský národní tým, však neušel trestu ze strany sudího. Ten ho podle nedávno zavedeného pravidla vyloučil, ještě než utkání začalo.

Evra měl začít zápas mezi náhradníky. I kdyby však byl v zahajovací sestavě, Marseille by ho mohla nahradit. Hosté tak jen měli na lavičce šest hráčů na střídání místo sedmi.

Je nám líto, video expirovalo.
Evra nakopl fanouška Marseille a před zápasem uviděl červenou kartu
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články