Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Dybala vstřelil za Řím svůj první hattrick a dovedl AS k výhře nad FC Turín

Paolo Dybala vstřelil první hattrick v dresu AS Řím a pomohl svému týmu k vítězství 3:2 nad FC Turín. Klub z hlavního města si pojistil šesté místo v tabulce.

Paulo Dybala se spoluhráči
zdroj: Reuters

Třicetiletý Dybala si otevřel střelecký účet ve 42. minutě proměněným pokutovým kopem. Hosté sice do přestávky vyrovnali díky hlavičce Duvána Zapaty, ale argentinský mistr světa poslal Římany dalšími dvěma trefami do dvoubrankového náskoku. V 57. minutě Dybala napřáhl daleko za vápnem a zaskočil gólmana Vanju Milinkoviče-Saviče a hattrick zkompletoval v 69. minutě střelou z úhlu po narážečce s Romeluem Lukakuem.

Desátý FC Turín v 88. minutě snížil po vlastním gólu Deana Huijsena, ale na vyrovnání už nedosáhl.

AS Řím pod vedením klubové legendy Daniela de Rossiho, jenž v polovině ledna vystřídal odvolaného Josého Mourinha, vyhrál pátý z šesti ligových zápasů. K tomu přešel přes Feyenoord v play-off Evropské ligy.

V duelu o sedmé místo otočila Fiorentina v druhém poločase utkání s Laziem Řím a doma zvítězila 2:1. Český záložník Fiorentiny Antonín Barák přišel na trávník v 80. minutě, skóre už se poté neměnilo.

Italská fotbalová liga – 26. kolo:

AS Řím – FC Turín 3:2 (42. z pen., 57. a 69. Dybala – 44. Zapata, 88. vlastní Huijsen), Fiorentina – Lazio Řím 2:1 (61. Kayode, 69. Bonaventura – 45. Luis Alberto).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články