Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Dybala se ani po šesti týdnech nezbavil koronaviru, znovu měl pozitivní test

Útočník Juventusu Paulo Dybala měl počtvrté za posledních šest týdnů pozitivní test na COVID-19. Uvedl to pořad španělské televize El Chiringuito. Dybala tak zřejmě přijde o začátek individuální přípravy, která díky uvolňování vládních opatření proti šíření koronaviru začne 4. května.

Paolo Dybyla
zdroj: REUTERS autor: Ciro De Luca

Argentinský fotbalista 21. března oznámil, že u něj i jeho přítelkyně lékaři zjistili nákazu novým typem koronaviru. O šest dní později šestadvacetiletý Dybala na videonahrávce prohlásil, že se u něj objevily silné příznaky nemoci, ale cítí se už mnohem lépe.

Před ním se nakazili jeho kluboví spoluhráči Daniele Rugani a Blaise Matuidi. V polovině dubna web Juventusu uvedl, že se oba vyléčili. Dybalův stav tehdy "Stará dáma" nekomentovala.

Dalším možným krokem u Dybaly je krevní test, který ukáže, zda si jeho tělo vytvořilo protilátky, a pokud ano, tak kolik. Přes měsíc bojuje s koronavirem i brankář Atalanty Bergamo Marco Sportiello, který musí nadále zůstat v karanténě.

V Itálii se novým typem koronaviru nakazilo přes 201 tisíc lidí. Na komplikace spojené s onemocněním COVID-19 v zemi zemřelo přes 27 tisíc lidí, což je nejvíce v Evropě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články