Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MOL Liga 2023/2024

Dukla rozehrála kolo s Jihlavou. Týmy se rozešly remízou

O předehrávku druhé nejvyšší soutěže se postala pražská Dukla a Jihlava. Pražané hráli téměř celý zápas v oslabení po červené kartě, zápas ale nakonec skončil remízou 0:0. Dukla vede neúplnou tabulku o skóre právě před Jihlavou. Třinec s trenérem Františkem Strakou ve třetím kole druhé ligy prohráli v Chrudimi 0:3 a v nové sezoně zůstávají bez bodu.

Kapitán Jihlavy Lukáš Vaculík
zdroj: ČTK autor: Stanislav Kolařík

Dukla nicméně disponuje o gól lepším skóre (5:2), proto je první. Program druhé nejvyšší soutěže pokračuje dalšími čtyřmi zápasy v sobotu a třemi v neděli.

Vývoj utkání výrazně ovlivnil faul Jana Peterky na unikajícího Filipa Vedrala, po němž obránce hostů obdržel už v 11. minutě červenou kartu. Jihlava v početní výhodě svého soupeře přestřílela 15:6.

Výraznou brankovou příležitost si však proti pozorně bránící Dukle nevytvořila. Oba týmy vyšly poprvé v sezoně střelecky naprázdno, nadále si však drží neporazitelnost.

Chrudimský tým uspěl po předchozích dvou porážkách. Už v páté minutě poslal do vedení Rybička. Východočeši pak nevyužili několik slibných šancí, třinecký Juřena zase trefil tyč. Domácí v úplném závěru přidali ještě dva góly. V 89. minutě zvýšil Juliš a v nastavení těsně po příchodu na hřiště skóroval další náhradník Surmaj. Slezané i potřetí v ročníku třikrát inkasovali.

3. kolo druhé fotbalové ligy:

Jihlava - Dukla Praha 0:0
Rozhodčí: Raplík - Poživil, Kotalík. ŽK: Křivánek (Jihlava). ČK: 11. Peterka (Dukla). Diváci: 535.

Chrudim - Třinec 3:0 (1:0)
Branky: 5. Rybička, 89. Juliš, 90.+2 Surmaj. Rozhodčí: Cieslar - Arnošt, Dohnálek. ŽK: Kesner, Řezníček, Šípek - Petráň, Ba. Diváci: 830.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články