Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Coufala čeká pauza. Obránce West Hamu musel na operaci s tříslem

West Ham se nějaký čas bude muset obejít bez Vladimíra Coufala. Důvodem je operace třísla, kterou český obránce podstoupil. Londýnský klub neupřesnil délku očekávané absence devětadvacetiletého hráče.

Coufal kvůli problémům s tříslem chyběl West Hamu v sobotním utkání anglické ligy proti Newcastlu (1:1). Po konzultaci se specialistou se dnes pravý bek podrobil v Londýně úspěšnému chirurgickému zákroku.

"Vladimírova operace proběhla přesně podle plánu a v (tréninkovém centru) Rush Green okamžitě zahájí rehabilitaci," uvedl hlavní klubový lékař Richard Collinge pro webové stránky "Kladivářů".

Coufal v této sezoně odehrál 26 soutěžních zápasů a připsal si čtyři asistence. Zranění ohrožuje jeho účast v play-off o postup na mistrovství světa v Kataru. České fotbalisty čeká 24. března semifinálový souboj ve Švédsku, v případě vítězství by měli hrát s lepším z duelu Rusko - Polsko.

Rodák z Ludgeřovic od přestupu z pražské Slavie v říjnu 2020 za West Ham celkem absolvoval 62 utkání a připravil 11 branek, na premiérovou soutěžní trefu v Anglii stále čeká.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články