Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

City prohrálo gólem v poslední minutě v Sunderlandu

Londýn - Fotbalisté Manchesteru City nedokázali využít sobotní nečekané domácí prohry svého městského rivala United s Blackburnem a ani oni v 19. kole nebodovali. Lídři tabulky podlehli 0:1 v Sunderlandu, kde dostali gól v poslední minutě nastavení. Svěřenci trenéra Roberta Manciniho tak vedou tabulku Premier League před "Rudými ďábly" stále pouze o skóre. K oběma manchesterským týmům se může přiblížit Tottenham, jenž na třetím místě ztrácí šest bodů, ale má utkání k dobru.

Utkání Manchester City - Sunderland
zdroj: AP

Manchester City v předchozím bezbrankovém duelu s West Bromwichem poprvé v ligové sezoně neskóroval a gól nedal hvězdný tým ani dnes. Edin Džeko a Micah Richards trefili brankovou konstrukci a za nevyužívání šancí byli potrestáni v závěrečných sekundách zápasu. 

V rychlém brejku si dvacetiletý korejský útočník Či Tong-won narazil se Stephanem Sessegnonem, převzal na hranici ofsajdu míč a po kličce hostujícímu gólmanovi Joeovi Hartovi se střelou do prázdné branky postaral o nečekané rozuzlení zápasu. City stejně jako na Silvestra United prohráli podruhé v sezoně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články