Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Sportovní zprávy

Citizens ztratili s Crystal Palace dvoubrankový náskok, zápas v Bournemouthu se po kolapsu kapitána Lutonu nedohrál

Manchester City v anglické lize ztratil body s Crystal Palace po výsledku 2:2 a remizoval doma potřetí v řadě. Vedoucí Liverpool má na Citizens tříbodový náskok a utkání k dobru. Zápas Bournemouthu s Lutonem se nedohrál poté, co kapitán hostů Tom Lockyer ve druhém poločase zkolaboval.

Radost fotbalistů Crystal Palace
zdroj: Reuters autor: Carl Recine

Svěřenci Pepa Guardioly vedli proti patnáctému Crystal Palace v 54. minutě po brankách Grealishe a Lewise už 2:0. Lewis se v Premier League trefil poprvé.

Hosté však v 76. minutě snížili zásluhou Matety a když stejného hráče v nastavení fauloval Foden v pokutovém území, penaltu proměnil Olise. Domácím opět chyběl zraněný kanonýr Haaland.

Kapitán Lutonu Lockyer zkolaboval v 65. minutě, zápas za stavu 1:1 už nepokračoval. Klub v prohlášení uvedl, že devětadvacetiletý fotbalista je při vědomí a reaguje.

"Naši lékaři potvrdili, že utrpěl srdeční zástavu. Když už byl na nosítkách, reagoval. Jeho stav je stabilizovaný a podstupuje další testy," uvedl klub v prohlášení.

Lockyer měl potíže už v květnovém play-off druhé ligy, kdy rovněž zkolaboval a následně podstoupil operaci srdce. V červnu se mohl k fotbalu vrátit.

Newcastle doma zvítězil nad Fulhamem 3:0, všechny góly dal ve druhém poločase a prosadil se i sedmnáctiletý Miley, který se stal nejmladším střelcem klubu v Premier League. O zbylé branky se postarali Almirón a Burn.

Fulham hrál od 22. minuty v oslabení po vyloučení Jiméneze. Straky uspěly po dvou ligových prohrách a po středečním konci v Lize mistrů.

Chelsea ve druhém poločase skórovala dvakrát během sedmi minut zásluhou Palmera a Jacksona a zdolala 2:0 poslední Sheffield.

Anglická fotbalová liga – 17. kolo:

Nottingham – Tottenham 0:2 (45.+2 Richarlison, 65. Kulusevski), Chelsea – Sheffield United 2:0 (54. Palmer, 61. Jackson), Manchester City – Crystal Palace 2:2 (24. Grealish, 54. Lewis – 76. Mateta, 90.+3 Olise z pen.), Newcastle – Fulham 3:0 (57. Miley, 64. Almirón, 82. Burn), Burnley - Everton 0:2 (19. Onana, 25. Keane).

Utkání Bournemouth – Luton bylo předčasně ukončeno za stavu 1:1 po kolapsu hostujícího kapitána Toma Lockyera.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články