Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chorvatský tisk: Fotbalista Slepička přestupuje do Dinama Záhřeb

Záhřeb - Fotbalový útočník Miroslav Slepička přestupuje z pražské Sparty do Dinama Záhřeb. Podle chorvatského listu Sportske novosti je český reprezentant s tamním mistrovským klubem dohodnutý, na Letnou by za něj měla putovat částka 1,5 milionu eur. Podle tiskového mluvčího Sparty Tomáše Křivdy nicméně ještě smlouva podepsána není.

Miroslav Slepička
zdroj: ČTK autor: ČTK

Podle zákulisních informací z Letné by však přestup mohl být definitivně dotažen ještě dnes. Pokud se tak opravdu stane, odejde Slepička do klubu, který Spartu nedávno vyřadil z Poháru UEFA. Český tým hrál v Chorvatsku 0:0 a po remíze 3:3 doma soutěž opustil. Slepička nastoupil v obou zápasech, branku ale nedal.

Sedmadvacetiletý Slepička má podle Sportských novostí v chorvatské metropoli připravenou smlouvu na tři a půl roku, podepsat by ji měl po zdravotní prohlídce, kterou absolvuje 3. ledna.

Dvojnásobný český reprezentant se v případě dotažení přestupu vydá na své první zahraniční angažmá. V české lize hrál do roku 2002 za svou mateřskou Příbram, před přestupem do Sparty v roce 2005 působil tři roky v Liberci. V nejvyšší soutěži odehrál 151 zápasů, v nichž nastřílel 31 gólů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články