Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chelsea se zranil Courtois, hrát nebude zřejmě několik měsíců

Londýn - Fotbalisté Chelsea se na delší dobu zřejmě budou muset obejít bez brankářské jedničky Thibauta Courtoise. Belgický reprezentant si poranil pravé koleno, podle BBC si poškodil postranní vazy a londýnskému klubu by mohl chybět až tři měsíce.

Thibaut Courtois
zdroj: Isifa

"Thibaut se zranil na tréninku při cvičení brankářů. S kolenem bude muset jít na operaci a bude mimo docela dlouhou dobu. Přesnou délku absence teď neumím říct," uvedl trenér Chelsea José Mourinho.

Courtois se nezranil pro Chelsea v ideální dobu, protože anglický velkoklub nyní čeká velká porce zápasů. Třiadvacetiletý gólman bude týmu chybět v sobotním duelu s Evertonem. V příštím týdnu startuje Liga mistrů, Chelsea míří do Tel Avivu, a na konci září začne Ligový pohár.

Londýnský klub navíc zažívá jeden z nejhorších startů do sezony. Obhájce titulu z pěti zápasů vyhrál jediný, v tabulce je s pouhými čtyřmi body na třináctém místě.

Při Courtoisově absenci dostane šanci dvojka Asmir Begovič. Bosenský gólman v létě přišel do Chlesea ze Stoke jako náhrada za českého reprezentanta Petra Čecha, který kvůli malému vytížení v minulé sezoně přestoupil v letní přestávce do Arsenalu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články