Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Brighton hlásí další případ koronaviru, pozitivně byl testován už třetí hráč

Už třetí případ nákazy koronavirem mezi svými fotbalisty oznámil anglický prvoligový klub Brighton. První se objevil v březnu, druhý začátkem dubna. V sobotu přibyl další hráč a rovněž stráví dva týdny v domácí karanténě. Jména fotbalistů s nemocí covid-19 zveřejněna nebyla.

Fotbalisté Brightonu se radují z gólu v utkání Premier League
zdroj: REUTERS autor: Eddie Keogh

Británie je co do počtu obětí pandemie nejvíce postiženou zemí v Evropě a druhou na světě po Spojených státech. Přesto by vedení Premier League rádo za měsíc obnovilo soutěž, v pondělí o tom bude znovu diskutovat se všemi kluby.

"Navzdory všem opatřením, která jsme v posledních týdnech udělali, a i když hráči společně netrénují, máme dalšího pozitivně testovaného," posteskl si dnes generální ředitel Brightonu Paul Barber pro Sky. Dodal, že zbytek týmu může v centrech dál pokračovat v individuální přípravě.

Pokud anglická liga znovu začne, pak bez diváků a vedení uvažuje o dohrání zápasů na neutrálních stadionech. Brighton, patnáctý celek tabulky, patří k odpůrcům tohoto návrhu. Podle listu Mirror nesouhlasí ani dalších pět týmů rovněž ohrožených sestupem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články