Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Beru to na sebe, hodnotil debakl Krejčí

Spartě se nepovedla ani odveta proti Liverpoolu, kterou prohráli 1:6. Kapitán letenského týmu Ladislav Krejčí po těžké porážce vzal výsledek na sebe. Uvedl, že na Anfield Road neměl svůj den. Doufá, že obhájce českého titulu porážka zocelí.

Pražané před týdnem doma prohráli 1:5, herně ale proti největšímu favoritovi soutěže nepropadli. Na Anfieldu ale prohrávali po 14 minutách už 0:4, u druhého gólu Krejčí špatně rozehrál.

"Nebyl to náš, ale hlavně můj den. Úvodní momenty nás dostaly na kolena, za což beru zodpovědnost. Bohužel se to těžko vrací zpátky s takovými týmy. Občas takové momenty v životě přijdou, je třeba se s nimi poprat. Není to teď nic jednoduchého vám k tomu po zápase něco říct," řekl Krejčí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liverpool – Sparta Praha

"Chyby pramenily z individuálního rozhodování a potom samozřejmě z kvality soupeře. Hlavní jsou ale naše chyby, především moje. Beru tohle na sebe. Dalo nás to dolů a potom se to těžko chytá. To je život," uvedl čtyřiadvacetiletý reprezentant.

Po čtvrté inkasované brance myslel na hodně věcí. "Už asi k tomu víc nemám. I tak se snažíte bojovat dál, ale v těhle situacích je hodně z nás poprvé. Doufám, že nás to do budoucna zocelí a pomůže nám to v dalších výzvách a zápasech v evropských soutěžích," podotkl Krejčí.

Letenští nevyhráli čtvrtý soutěžní zápas po sobě a poslední tři prohráli se skóre 2:15. Mezi dvojzápasem s Reds prohráli v Plzni 0:4, čímž vyrovnali svou nejvyšší porážku v samostatné lize.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články