Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Arsenal doma zvládl utkání s Wolverhamptonem, Burnley deklasovalo Sheffield

Arsenal uvítal ve 14. kole na domácí půdě Wolverhampton. A žádné překvapení kanonýři nepřipustili. Gunners utkání zvládli díky skvělému začátku, kdy již ve třinácté minutě po trefách Bukayo Saky a Martina Ødegaarda vedli dvoubrankovým rozdílem. Burnley naprosto dominovalo proti nováčkovi z Sheffieldu, jež deklasovalo 5:0. Newcastle vybojoval proti United výhru 1:0. 

Declan Rice
zdroj: Reuters

Arsenal výborně začal. V šesté minutě otevřel skóre Saka střelou zblízka a sedm minut nato se prosadil i kapitán Ödegaard pohotovou ranou. Vlci zápas zdramatizovali v 86. minutě, kdy Matheus Cunha potrestal nedůraz v domácí obraně. Víc už ale hosté nestihli. Arsenal vyhrál páté soutěžní utkání za sebou.

Gól Anthonyho Gordona z 56. minuty do sítě Manchesteru United znamenal pro Newcastle posun na pátou příčku před Tottenham. "Rudí ďáblové" se do hry dostali až v závěru, kdy si vypracovali několik slibných možností a dokonce vstřelili branku, jež však neplatila pro ofsajd. United jsou na sedmém místě.

Burnley v souboji nováčků doma deklasovalo Sheffield 5:0 a po druhé výhře v ligové sezoně se posunulo z posledního na 18. místo. Sheffield je o jednu pozici horší.

Anglická fotbalová liga – 14. kolo:

Arsenal – Wolverhampton 2:1 (6. Saka, 13. Ödegaard – 86. Matheus Cunha), Brentford – Luton 3:1 (49. Maupay, 56. Mee, 81. Baptiste – 76. Brown), Burnley – Sheffield United 5:0 (1. Rodriguez, 29. Bruun Larsen, 73. Amdouni, 75. Koleosho, 80. Brownhill), Nottingham - Everton 0:1 (67. McNeil)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články