Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Anglický reprezentant Cahill přestoupil do Chelsea

Londýn - Anglický fotbalový reprezentant Garry Cahill se stal novou posilou Chelsea. Londýnský celek se sice na jeho přestupu s Boltonem dohodl už na konci prosince, ale transfer byl definitivně stvrzen až dnes. Chelsea za Cahilla podle britských médií zaplatí sedm milionů liber (asi 217 milionů korun). 

Gary Cahill v dresu Boltonu
zdroj: Gettyimages autor: Chris Brunskill

"Chelsea je velkoklub, který chce vyhrávat trofeje. Pro mě je to velká příležitost. Takové nabídky se neodmítají," uvedl Cahill, který si spolupráci s kapitánem Chelsea Johnem Terrym ve stoperské dvojici vyzkoušel už v anglické reprezentaci. Odtamtud se zná také s Frankem Lampardem, Ashleyem Colem a Danielem Sturridgem.

Šestadvacetiletý stoper, který přišel do Boltonu v roce 2008 z Aston Villy, má na kontě sedm startů za anglickou reprezentaci. V londýnském celku, za který chytá český brankář Petr Čech, by měl nahradit Alexe, který se zřejmě vrátí do rodné Brazílie.

Místo Cahilla v obraně Boltonu by měl zaujmout Američan Tim Ream z New Yorku Red Bulls. "Chceme ho přivést. V nejbližších dnech by se to mělo dotáhnout," uvedl kouč Boltonu Owen Coyle.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články