Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Chance Extraliga 2024/2025

Varnsdorf nepřezimuje na dně, Táborsko v druhé lize na závěr podzimu prohrálo

Táborsko na závěr podzimní části druhé ligy prohrálo v Praze s rezervou Sparty 1:2 a z třetího místa v tabulce nevyužilo šanci přiblížit se k druhé Dukle. Varnsdorf porazil Opavu rovněž 2:1 a už není poslední.

zdroj: facebook.com/FC SILON Táborsko

Táborsko ztratilo body potřetí za sebou, ale prohrálo poprvé po pěti kolech. Jihočeský tým přezimuje na třetím místě tabulky se ztrátou čtyř bodů na Duklu. Vedoucí Vyškov je na tom ještě o další čtyři body lépe. Sparťanské béčko zvítězilo podruhé za sebou a je dvanácté.

Také Varnsdorf potvrdil zlepšenou formu na konci podzimu. Severočeši šest kol po sobě bodovali a vyhráli potřetí z posledních čtyř zápasů. Varnsdorf poskočil na 14. příčku bod nad sestupové pozice, na kterých jsou nováček Žižkov a Prostějov. Opava prohrála počtvrté z posledních pěti kol a patří jí deváté místo.

Výsledky druhé fotbalové ligy:

Sparta Praha B - Táborsko 2:1 (1:0)

Branky: 21. Schánělec, 90.+4 Novotný - 90.+9 Sojka. Rozhodčí: Starý - Slavíček, Ježek. ŽK: Nalezinek, Hodouš, Kaštánek - Bláha, Matoušek, Varačka, Dordič, Koné, Nádvorník (trenér). ČK: 76. Hodouš. Diváci: 282.

Varnsdorf - Opava 2:1 (1:1)

Branky: 18. Kubista, 56. Hodek - 45.+1 Janoščín. Rozhodčí: Batík - Dobrovolný, Mojžíš. ŽK: Vaňák, Osaghae, Kouřil, Samko - Janoščín, Omale, Ondráček, Brožek (trenér). Diváci: 455.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články