Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Suverénní Žižkov ještě nedostal ani gól, Bohemians konečně vyhráli

Praha - Fotbalisté Viktorie Žižkov vyhráli v nové sezoně druhé ligy i třetí zápas. Účastník minulého ročníku nejvyšší soutěže zdolal doma Čáslav 1:0 a jako jediný tým s plným bodovým ziskem vede tabulku. O výhře Žižkova rozhodl už ve 3. minutě útočník Martin Surynek, který skóroval ve všech dosavadních utkáních. Bohemians 1905 konečně zvládli vyhrát, když v Ďolíčku přehráli Sokolov 3:0. Obhájce titulu z Ústí však podlehl i potřetí, tentokrát Táborsku 1:3.

Znojmu zajistil výhru 3:2 nad nováčkem z Pardubic hattrick Václava Vašíčka. Vítězný celek je v tabulce druhý o dva body za Žižkovem. Třetí místo patří Varnsdorfu, který v severočeském derby nastřílel Mostu čtyři góly.

Bohemians 1905 se dočkali premiérového vítězství, doma deklasovali Sokolov 3:0. O góly se už v první půli postarali Moravec, Bartek a Vyhnal, po změně stran si ostře hraný duel vyžádal vyloučení na každé straně.

Po dvou porážkách bez vstřeleného gólu zabrala také Vlašim, v přestřelce s HFK Olomouc zvítězila 5:3 a opustila poslední místo. Naopak Ústí nad Labem prohrálo i potřetí. Vítěz minulého ročníku druhé ligy v pátek podlehl po vyhraném poločase Táborsku na jeho hřišti 1:3. Severočeský tým naposledy vedl trenér Svatopluk Habanec, který v pondělí převezme prvoligové Slovácko.

Karviná poprvé prohrála, doma podlehla Zlínu 0:1. Jediný gól vstřelil už v sedmé minutě po rohovém kopu neobsazený obránce Kroča. Bohemians Praha opět remizovali, hráli 1:1 v Opavě, která také ještě v sezoně nezvítězila a je se dvěma body předposlední.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články