Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklistika ČR 2024

Příbram úspěch na Dukle nepotvrdila, Opava porazila béčko Sparty i v deseti

Po výhře na stadionu Dukly, která vede druhou ligu, prohráli fotbalisté Příbrami před svými fanoušky s béčkem Olomouce 0:1. Hanáci se tak posunuli na páté místo a zaostávají jen o dva body za barážovými příčkami. Opava, která hrála víc než poločas v deseti, porazila ve 22. kole rezervní tým pražské Sparty 3:2, utkání Jihlavy s Vlašimí skončilo nerozhodně 1:1.

Hráči Opavy se radují po výhře na béčkem Sparty
zdroj: www.sfc.cz

Příbram sice byla nebezpečnější, své možnosti ale nevyužila. Když už se zdálo, že se budou u Litavky body dělit, v nastavení o výhře Olomouce rozhodl Šíp. Středočeši prohráli na jaře poměrem 0:1 i třetí domácí střetnutí a jsou šestí. Svého soupeře pustili před sebe, Sigma z posledních čtyř kol vybojovala deset bodů.

Opavě se vydařila odveta za nedávné vyřazení v semifinále domácího poháru s prvním týmem Sparty. Přestože Slezané hráli od 40. minuty v deseti po vyloučení Helebranda, porazili béčko letenského týmu i v oslabení. Ještě v plném počtu si domácí vytvořili dvoubrankový náskok. Pražané se po přestávce dvakrát dostali na kontakt, vyrovnat už nestačili. Sparta je osmá, Opava se stejným bodovým ziskem desátá.

Jihlava protáhla remízou s Vlašimí čekání na soutěžní vítězství na sedm kol. Skóre otevřel hostující Osuagwu, po hodině hry vyrovnal Vedral. Vysočina alespoň ukončila sérii tří duelů bez bodu. V tabulce je jedenáctá, Vlašim šestá.

22. kolo druhé fotbalové ligy:

Příbram – Sigma Olomouc B 0:1 (0:0)
Branka: 90.+2 Šíp. Rozhodčí: Ulrich – Pečenka, Kotalík. ŽK: Fall, Hošek, Novotný – Israel, Digaňa. Diváci: 696.

Opava – Sparta Praha B 3:2 (2:0)
Branky: 17. Blecha, 37. Ondráček, 63. Marzuq – 58. Rus, 70. Lilling. Rozhodčí: Vokoun – Vodrážka, Malimánek. ŽK: Helebrand, Marzuq, Richter, Rataj, Kolínek – Okeke, Lilling. ČK: 40. Helebrand. Diváci: 1620.

Jihlava – Vlašim 1:1 (0:1)
Branky: 63. Vedral – 45+1. Osuagwu. Rozhodčí: Kvítek – Slavíček, Ježek. ŽK: Lacko, Shudewa, Franěk, Soukup, Oulehla (trenér) – Pikul, Heppner, Kareem, Vágner, Biegon, Kulhánek. Diváci: 695.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články