Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Nižší soutěže už skončily, od neděle se ale rozjíždí velký přípravný turnaj

Už na konci týdne odstartuje Letní liga, které se zúčastní šest třetiligových týmů. Přípravný turnaj spolupořádá Benešov. Chybět nebudou ani béčka Slavie, Bohemians 1905 nebo Plzně, Písek a Táborsko.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalové týmy ze třetí ligy čeká od neděle přípravný turnaj

"Jsme opravdu rádi, že jsme dostali nabídku k turnaji, který nám zajistí deset zápasů s velmi kvalitními soupeři, s nimiž bychom se střetli za normálního režimu soutěže. Navíc se hraje formou turnaje, což tomu dodá další náboj. Pro kluky je to určitě lepší než pouze trénovat nebo hrát obyčejná přátelská utkání," uvedl asistent trenéra rezervy Bohemians Jakub Káš.

Turnaj se bude hrát systémem každý s každým doma a venku. První duel mezi slávistickou rezervou a Táborskem je na programu v neděli v Xaverově, poslední 10. kolo by se mělo hrát na začátku července.

Zaposlouchejte se do nového dílu Fotbal fokus podcastu:

"Z důvodu pandemických opatření se zápasy budou hrát minimálně na začátku s velkou pravděpodobností bohužel bez diváků," uvedl benešovský předseda Tomáš Novák.

Českým týmům od třetí ligy níže kvůli pandemii už předčasně skončila sezona. Naopak celky z první a druhé ligy, kterou řídí Ligová fotbalová asociace, budou v úterý hlasovat o dohrání ročníku.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články