Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Hradec v poslední desetiminutovce zachránil zápas s Chrudimí

"Votroci" potvrdili výbornou formu. Hradec Králové v dohrávce 15. kola druhé ligy zvítězil v Chrudimi 3:2 díky obratu v závěrečné desetiminutovce. V soutěži vyhrál pošesté za sebou a vede tabulku o šest bodů před druhou Líšní.

Hradec v úvodním poločase šance nevyužil a vstup do druhého dějství se mu nepovedl. V 53. minutě proměnil penaltu Mužík a dvanáctým gólem v sezoně se osamostatnil v čele tabulky druholigových střelců. V 71. minutě přidal druhou chrudimskou branku Ju Kang-hjon.

Favorizovaní hosté však duel s východočeským rivalem na konci zachránili. V 80. minutě snížil Dvořák, po chvilce vyrovnal Leibl a v 88. minutě o triumfu Hradce rozhodl Vašulín. Pátá Chrudim prohrála třetí z posledních čtyř kol.

Pražská Dukla doma zdolala Blansko 2:1 a vyhrála i druhý zápas pod trenérem Pilným. Dejvický tým na Julisce rozhodl už v úvodních 11 minutách, kdy se trefili Faleye a Buchvaldek. Krátce před pauzou snížil Bartolomeu, ale druhou porážku za sebou už hosté neodvrátili. Dukla je v tabulce sedmá, Blansko jedenácté.

Výsledky 15. kola druhé ligy

Dukla Praha - Blansko 2:1 (2:1)

Branky: 4. Faleye, 11. Buchvaldek - 41. Bartolomeu. Rozhodčí: Machač - Vodrážka, Pfeifer. ŽK: Piroch - Bartolomeu, Černín. Bez diváků.

Chrudim - Hradec Králové 2:3 (0:0)

Branky: 53. Mužík z pen., 71. Ju Kang-hjon - 80. Dvořák, 84. Leibl, 88. Vašulín. Rozhodčí: Pechanec - Blažej, Melichar. ŽK: Kesner, Rybička, Fofana, Řezníček, Čáp - Urma. Bez diváků.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články