Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Čtyřgólový Březina uťal šance Vnorov. Hroznová Lhota vyhrála šlágr 5:1

Fotbalisté Hroznové Lhoty ovládli šlágr 1. A třídy proti Vnorovům. V rámci projektu Náš fotbal živě před kamerami České televize vyhráli domácí především díky čtyřem brankám Ondřeje Březiny 5:1 a upevnili si vedení v tabulce. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hroznová Lhota - Vnorovy

Do zápasu o první příčku vlétly mnohem aktivněji hostující Vnorovy. Už ve druhé minutě mohly jít do vedení, ale to svou šanci ještě neproměnily.

V minutě deváté se už ale skóre měnilo. Domácí gólman si s pokusem hostí neporadil a z dorážky se Bittner nemýlil.

O čtyři minuty později mohlo být vyrovnáno, proti ráně domácích se ale vyznamenal gólman Motyčka.

Více ze hry měli ale i nadále domácích, o to větší šok pro ně byl, když během jediné minuty domácí otočili skóre. Nejprve ve třicáté minutě po individuální akci srovnal Zbyněk Smetka, pár desítek sekund nato proměnil rychlý brejk Březina.

Že obranné řady Vnorov neměly zrovna svůj den, se znova ukázalo v osmatřicáté minutě. Smetka se sice prosadit nedokázal, míč se ale dostal k Březinovi a ten zvýšil už na 3:1. 

Krátce před odchodem do šaten mohli hosté vstřelit kontaktní gól. Míč po standardní situaci Janouška propadl až k Bittnerovi, který jej však nedokázal tečovat.

Ve druhém dějství pak pokračovala one man show Březiny, který nejprve svou šanci neproměnil, pak ale přidal další dvě branky a navýšil konečný výsledek na 5:1 pro Hroznovou Lhotu.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články