Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Trpišovský o zraněném Provodovi: Nechci to zakřiknout, ale nevypadá to tak zle

Slavia prodloužila výhrou v Olomouci 1:0 své série, ale zranil se jí Lukáš Provod. Českému reprezentantovi se nepřirozeně prohnulo kolenu a musel v 19. minutě střídat. V případě vážnějšího zranění by přišel o evropský šampionát a pravděpodobně kvalifikaci Ligy mistrů. Trenér Jindřich Trpišovský ale po zápase uvedl, že Provodovo zranění nevypadá velmi vážně. 

Lukáš Provod musí odstoupit z utkání v Olomouci
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Je to zatím spíše jen pocitové a po úvodní prohlídce fyzioterapeutů a doktora. Jasno budeme mít až po magnetické rezonanci v Praze. Nechci to zakřiknout, momentálně to ale vypadá lépe než v té první chvíli," řekl Trpišovský při on-line tiskové konferenci po výhře 1:0.

"Zasekla se mu noha a podlomilo se mu koleno. Momentálně to vypadá na nějaké poranění kolenních vazů. Všechno to ale jsou samozřejmě dohady, definitivně to určí až rezonance," doplnil Trpišovský.

Pokud by Provod utrpěl vážnější zranění a měl by přetržený zkřížený vaz, čekala by ho operace, dlouhá pauza a přišel by o evropský šampionát. V této sezoně patří k největším oporám Slavie, po nedávné nemoci se ale momentálně teprve dostává zpět o formy. Za reprezentaci odehrál v základní sestavě poslední tři zápasy a dal v nich jeden gól.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články