Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Teplice začaly přípravu bez svých opor, ale už s Kuchtou

Bez dvou klíčových hráčů zahájily zimní přípravu Teplice. Osmý celek fotbalové ligy se bude muset na jaře obejít bez kanonýra Davida Vaněčka, který odešel do Skotska, a stopera Alexe Krále, jenž už je ve Slavii. Nákup nových hráčů nechce vedení klubu uspěchat, zatím tak přišel ze Slavie jen útočník Jan Kuchta, jenž tu bude hostovat jako součást náhrady za Krále.

Právě jednadvacetiletého Kuchtu chtěli v Teplicích už dlouho získat a hráč, který byl na hostování ve Slovácku, kde dal ve čtrnácti zápasech čtyři góly, je s hostováním také spokojený. "Je to pro mě zase krok dopředu, protože vnímám Teplice jako lepší mužstvo, než bylo Slovácko," řekl Kuchta, který už podstoupil s novým týmem fyzické testy, které jako většina fotbalistů nemá zrovna v lásce. 

Na hráče při nich nově navíc čekal také 3D skener chodidel a prvně u nás též analýza běhu ve 3D, která ukáže všechny silové parametry pohybu. K technickým novinkám se vyjádřil i obránce Tomáš Vondrášek. "Třeba po zranění kotníku, což se mě taky týkalo, stabilita na pravé noze není úplně ideální," konstatoval. "Podle těch běžeckých dat se na to potom v tréninku zaměříme," dodal.  

Během této přípravy zvládnou Tepličtí tři přípravné zápasy a koncem ledna se vydají za teplem na Kypr.

Je nám líto, video expirovalo.
Teplice začaly přípravu s Kuchtou ze Slavie


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články