Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Teplice si vytipovaly Jarošíka za nástupce Kučery, řeší se jeho uvolnění z Prostějova

Novým trenérem fotbalistů Teplic by se měl stát Jiří Jarošík. Severočeský klub, který zaujímá předposlední příčku v tabulce první ligy, včera ukončil spolupráci s koučem Radimem Kučerou. Vedení klubu nyní jedná o Jarošíkově uvolnění z druholigového Prostějova, kde třiačtyřicetiletý někdejší záložník aktuálně trénuje. Podle Teplických se dolaďují detaily.

Jiří Jarošík (vpravo)
zdroj: Twitter NK Celje

"Zbývají dořešit smluvní záležitosti, ale věříme, že již zítra představíme oficiálně Jiřího Jarošíka jako nového trenéra FK Teplice," uvedl ředitel Severočechů Rudolf Řepka.

Jarošík by měl na lavičce nahradit odvolaného Kučeru, který skončil po nedělní domácí bezbrankové remíze s Olomoucí. Severočeši v úvodních devíti kolech ligové sezony jen jednou zvítězili, získali pouze pět bodů a patří jim předposlední místo v tabulce.

Jarošíka bude čekat prvoligová premiéra v roli hlavního trenéra. Bývalý hráč pražské Sparty, Chelsea, CSKA Moskva či Celticu Glasgow v minulosti působil jako asistent Davida Holoubka v Liberci a Ružomberku. V rodném druholigovém Ústí nad Labem získal poprvé smlouvu jako hlavní kouč, poté vedl slovinský celek Celje a v létě převzal Prostějov.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články